S

Salata cu avocado si piept de pui la gratar

O noua zi o noua salata!

Ador avocado si as manca in fiecare zi…bine nu-mi permite bugetul chiar asa un rasfat dar, din cand in cand merge. Salata de azi se invarte in jurul avocadolui si este de neuitat, adica trebuie repetata.

Ingrediente pt. 4 portii:

–         2 avocado

–         1 piept de pui

–         1 conserva mica de porumb boabe

–         1 rosie

–         1 ardei iute (asta daca va plac picanteriile)

–         1/2 lamaie

–         2-3 linguri ulei de masline

–         1 lingurita mustar Dijon

–         Sare

Mod de preparare:

   Avocado se curata de coaja , se taie in cuburi si se stropeste cu lamaie ca sa nu se oxideze.

Pieptul de pui se spala si se sterge cu un servet. El se va taia felii si se va face la gratar . Bineinteles ca se va taia cubulete . Daca ne place ardeiul iute adaugam feliute subtiri din acesta.(eu am pus jumatate de ardei iute rosu si jumatate verde).

Intr-un castron turnam boabele de porumb bine scurse, pieptul de pui, rosia taiata, avocado si ardeiul iute.

In alt castronel pregatim dresingul din ulei, zeama de lamaie, sare si mustar. Acesta va fi turnat peste ingrediente si se va amesteca usor.

 

Salata o putem servi ca aperitiv dar si ca fel principal daca dorim o masa mai usoara.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *