Sa-mi fie cu iertare ca nu am mai gatit ceva regal in ultima vreme, dar iata ca azi vin cu o reteta pe care oricare dintre noi are puterea sa o faca. Reteta vine din partea Irinei, sora Principesei Margareta.
Principesa Margareta isi descrie sora ( a treia nascuta) cu multa afectiune, materna as putea spune. Irina este o persoana visatoare si mare iubitoare de animale. Reteta de astazi are legatura cu puiul, ciupercile si orezul.
Ingrediente 6persoane:
– 6 pulpe de pui
– 450ml de supa crema de ciuperci , pregatita in casa
– 200g de ciuperci champignon proaspete sau la cutie
– 500g de orez integral
– sare dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti orezul, urmarind instructiunile de pe pachet, astfel incat sa ramana putin tare. Turnati orezul fiert si scurs de apa intr-un vas mare de Jena. Deasupra se adauga supa crema de ciuperci.
Incalziti dinainte cuptorul la 175 de grade Celsius.
Puneti pulpele de pui crude si presarate cu sare . Adaugati ciupercile taiate felii
si puneti la cuptor la 175 de grade Celsius,timp de 1 ora si jumatate. Puiul va iesi usor crocant …si deci foarte bun.
Acest fel de mancare se serveste cu putin chilli deasupra.
Dupa cum ati vazut e foarte simplu, mie mi s-a parut un pic cam mult orez in rest totul a fost bun. Este o mancare simpla in care gustul pregnant al cipercilor se simte foarte bine.
Pofta buna!