pui continental3

Sa-mi fie cu iertare ca nu am mai gatit ceva regal in ultima vreme, dar  iata ca azi vin cu o reteta pe care oricare dintre noi are puterea sa o faca. Reteta vine din partea  Irinei, sora Principesei Margareta.

Principesa Margareta isi descrie  sora ( a treia nascuta) cu multa afectiune, materna as putea spune. Irina este o persoana visatoare si mare iubitoare de animale. Reteta de astazi are legatura cu puiul, ciupercile si orezul.

Ingrediente  6persoane:                                                              

–         6 pulpe de pui

–         450ml de supa crema de ciuperci , pregatita in casa

–         200g de ciuperci champignon  proaspete sau la cutie

–         500g de orez integral

–         sare  dupa gust

Mod de preparare:

ciuperci

Fierbeti orezul, urmarind  instructiunile de pe pachet, astfel incat sa ramana putin tare. Turnati orezul fiert si scurs de apa intr-un vas mare de Jena. Deasupra se adauga supa crema de ciuperci.

pui continental

Incalziti dinainte cuptorul la 175 de grade Celsius.

Puneti pulpele de pui crude si presarate cu sare . Adaugati ciupercile taiate felii

si puneti la cuptor la 175 de grade Celsius,timp de 1 ora si jumatate. Puiul va iesi usor crocant …si deci foarte bun.

pui continental2

Acest fel de mancare se serveste cu putin chilli deasupra.

pui continental5

Dupa cum ati vazut e foarte simplu, mie mi s-a parut un pic cam mult orez in rest totul a fost bun. Este o  mancare simpla in care gustul pregnant al cipercilor se simte foarte bine.

pui continental4

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *