C

Crostini cu rosii cherry si doua feluri de branza

 

 

Am vreo doua saptamani de cand nu ma pot opri din mancat rosii. Sunt minunate cu aroma aia de gradina si cu gustul dulceag. Atat imi plac ca le manac si goale bucurandu-ma de savoarea lor.

 

 

Azi am pregatit o gustare cu rosii cherry din gradina, sau mai bine zis niste crostini cu rosii , gorgonzola si brie. Pentru ca au iesit dementiale Horia mi-a dat de grija ca musai trebuie sa deschid un restaurant iar chestiile astea sa le servesc la micul dejun.

Deocamdata le trimitem la Dianei si blogului ei frumos pentru ca are o noua editie la Dulce Romanie, editie dedicate rosiilor. Acest proiect frumos Dulce Romanie apartine Mihaelei si are mare trecere la bloggerii culinari.

Ingrediente pt. 4 persoane:

–         8 felii de paine de casa (sau de de care aveti)

–         8 chiorchini mici de rosii cherry

–         50g de gorgonzola

–         50g de branza brie (cantitatile la branza pot varia in functie de dorinte)

–         4 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

Feliile de paine se stropesc cu ulei de masline.

 

rosi3i

 

Deasupra lor se aseaza feliute de gorgonzola si brie.

Peste acestea vin rosiile cherry , dupa ce au fost spalate si zvantate.

 

 

Tava se da la cuptor, la 170 de grade Celsius circa 10-15 minute. Vor fi gata cand painea e usor crocanta, branza s-a topit frumos iar rosiile s-au inmuiat nitel.

 

 

Crostini cu rosii cherry si doua feluri de branza, absolut delicioase. Dupa mine merg in orice moment al zilei.

Daca v-am facut sa salivati eu zic ca trebuie sa incercati.

  1. Diana says:

    Oh, ce bunatate! Branza si rosii, combinatia perfecta! As putea manca crostini dimineata, la pranz si seara! 🙂 Iti multumesc ca te-ai gandit la mine si trimiti delicioseniile astea la parada. O zi frumoasa! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *