B

Bruschete cu suc de rosii

bruschete3

Bruschetele sunt un prilej de rontaiala si de stat la povesti. Bruschetele mele au o poveste legata de reciclarea unor cornuri.

Toti copiii primesc la scoala niste cornuri , pe care de cele mai multe ori nu le mananca. Noi le gasim utilitate mereu si primul mod de a le pune in valoare a fost sa le transformam in delicioase bruschete cu suc de rosii si busuioc. Ideea a venit de la niste celebre bruschete….ce se gasesc pe la toate magazinele. Varianta noastra cu siguranta este mult mai sanatoasa si pastreaza gustul natural.

Ingrediente pt. o tava mare :

  • 3 cornuri scolare
  • cca 350 ml ketchup de casa sau 350ml sos de rosii tot de casa, la care se adauga putin chili, sare si busuioc uscat maruntit.

Mod de preparare:

Bruschetele de casa se fac foarte repede.

Pornim cuptorul la 150 de grade Celsius.

Taiem cornurile in feliute subtiri si le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.

bruschete

 

Cu ajutorul unei linguri ungem fiecare feliuta de corn cu suc de rosii.

bruschete1

 

Dam tava la cuptor pentru cca. 25-30 de minute, cat sa se usuce perfect.

bruschete2

De cand am inventat acest tip de gustare le fac saptamanal baietilor. O punguta de bruschete alaturi de un fruct si gustarea de scoala e gata. Am inteles ca si colegilor le-au placut foarte mult.

 

 

bruschete4

Mai am o idee faina de grisine cu rosii uscate.

Sper ca v-am inspirat pentru gustare.

CategoriesFacute in casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *