G

Gustarici-ateliere de educatie gastronomica

gustarici2

Dupa  cum bine stiti, sau nu, Gustarici- atelierele de educatie gastronomica pentru copii si-au deschis portile toamna asta.

In ultimii doi ani am organizat nenumarate ateliere de acest gen impreuna cu Asociatia Doua Fetite, Slow Food Iasi, Clubul Copiilor Salt,  Arca lui Noe, Asociatia ACEEA, Teatrul Imaginario, Cuib, Tara Minunilor, cele mai multe in Iasi, dar si in Bucuresti, Cluj Napoca si Roman.

A venit timpul ca atelierele mele sa capate un nou concept, structura, nume. Asa s-a nascut Gustarici!  Gustarici inseamna ateliere unde copiii vor invata si vor gati conform varstei lor, dupa o programa atent aleasa si intr-un spatiu special amenajat pentru astfel de activitati. Ingredientele vor fi de calitate iar fructele si legumele vor fi locale si de sezon.

atelier Gustarici

 

Partenerul meu de nadejde in acest demers este Clubul Copiilor Salt din Iasi. Tot alaturi de noi sunt Asociatia Romania Culinara si Slow Food Iasi. La unele dintre atelierele noastre vom avea invitati : nutritionisti, bucatari, medici ce vor completa actiunea noastra.

 

Ateliere Gustarici1

 

Asadar atelierele noastre se vor desfasura pe doua categorii de varsta: 4-6 ani (orele 17-19) si 7-11 ani (15-17) si pe module. La cerere putem ajunge in scoli, firme si ne putem adapta nevoilor voastre.

Primul modul a inceput pe 3 octombrie, cuprinde 6 ateliere (sambata) si costa 150 de lei. (mai facem inscrieri) .  Tema primului modul se numeste : Piramida Alimentelor. Daca se doreste participarea ocazionala, pretul unui atelier este de 30 lei. Informatii si inscrieri: 0744883918,  0743 122214, [email protected]

 

atelier Gustarici2

 

Mai multe detalii despre fiecare atelier al primului modul gasiti aici.

Cred mult in aceste ateliere, cred ca educatia gastronomica alaturi de cea sanitara si financiara ar trebui sa existe in sistemul educational, macar in varianta optionala.

Ca sa vedeti ce frumos e la noi am postat si niste imagini de la primul atelier Gustarici.

 

atelier Gustarici1

Va asteptam ! Sortuletele sunt pregatite !

CategoriesAteliere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *