V

Verde la educatie pentru circulatie 2016

invitatie_lidl_verde-la-educatie-pentru-circulatie_24-09

“Verde la educatie pentru circulatie “ este un proiect drag in care m-am implicat de la prima editie. Stim cu totii ce importanta are educatia rutiera si ce nevoie am avea de ea in scoli si gradinite. Asta i-ar pregati si salva pe copiii nostri de multe incidente  neplacute.

Pregatirea pentru viata  inseamna mai mult decat o educatie informala iar educatia rutiera, sanitara, financiara, gastronomica  sunt atat de necesare.

Orice forma de educatie are nevoie de constanta si perseverenta, asa ca Lidl impreuna cu Politia Romana continua proiectul  Verde la educatie pentru circulatie.

Asta inseamna ca pe  24 septembrie incepand cu ora 11, in toate parcarile Lidl din tara sunt invitati si asteptati toti copiii cu varste intre 4-10 ani pentru o  lectie interactiva  de circulatie rutiera sustinuta de reprezentantii Politiei Rutiere Romane.  Cursul va avea atat o parte teoretica, in care agentul rutier preda regulile, cat si o parte practica, unde copiii vor putea aplica cele invatate intr-un miniorasel amplasat in parcari.

Stiu din anii anteriori ca atractia evenimentului sunt masinile de politie. Copiilor le plac mult asemenea activitati si sunt foarte deschisi spre comunicare implicandu-se cu entuziasm in exercitii .

O zi de sambata poate deveni o zi in care copiii adauga o serie de cunostinte pentru o viata sigura . Bineinteles ca e si un mod placut de a petrece timpul.

Va asteptam!

CategoriesPromovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *