T

Trei zile de reduceri la Frarom shop

 

Saptamana asta a fost foarte agitata pentru mine. Fiecare zi a avut cate ceva care m-a tinut in priza si m-a solicitat.

Pentru ziua de azi,  initial mi-am propus sa ma relaxez. Relaxarea mai sufera amanare pentru ca azi s-a dat startul la mari reduceri la magazinul on-line Frarom Shop.

Peste 800 de produse vor avea o reducere de 30- 50%, asta doar in magazinul online, de vineri pana duminica, ora 23.59.

Pentru un om pasionat de gatit asta e lucru mare, adica e momentul sa mai achizitionez cateva ceva ce musai imi trebuie, sau sa schimb anumite piese care nu au viata vesnica.

Problema e ca ma tenteaza prea multe chestii faine. Ar trebui sa-mi inlocuiesc tavile, ca astea sunt cele mai solicitate piese din bucataria Prajituricilor. Am vazut un set foarte dragut cu multe piese si accesorii de patiserie.

Stiti cutiile alea metalice super fancy ce pot fi facute cadou cu fursecuri/biscuiti/bezele in ele? Au o reducere de 30%. La fel de atragatoare sunt seturile complete pentru pizza care au o reducere de 50%  sau bolurile de ceramica in culori pastelate, canile haioase si colorate, farfuriile cu modele inedite etc.

 

Tentatiile sunt foarte mari si pentru obiectele din baie si bineinteles pentru zona de organizare . Cand stai intr-o casa mica (asa ca mine) e foarte important ca totul sa fie organizat si bine gandit. Cutiile si cosurile de diferite dimensiuni iti pot usura viata in bucatarie, camara sau in dulapul cu haine.

Pentru ca se apropie Sarbatorile cred ca e si un moment bun sa gasiti ceva dragut si folositor pentru cei dragi. Eu am bifat deja cateva daruri  dar nu pot sa divulg secretul. Va recomand insa accesoriile pentru vin, accesoriile de bucatarie …dar mai bine va las pe voi sa descoperiti.

Doar trei zile, atat dureaza reducerile la magazinul casei tale Frarom Shop.

Sa aveti zi faina !

CategoriesAltele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *