G

Gheorghe Florescu in vizita la Prajiturici

Pe domnul Gheorghe Florescu l-am vazut prima data intr-o emisiune a TVR-ului, acu vreo 2-3 ani  si  m-a cucerit pe loc.   Pentru ca mi-a starnit interesul am comandat si cartea dumnealui „Confesiunuile unui cafegiu”, o carte pe care o recomand tuturor iubitorilor de literatura de calitate. Gheorghe Florescu si-a trait viata in jurul cafelei iar daca doriti sa aflati povesti din Bucurestiul de odinioara, cu amanunate picante sau triste, cu personaje importante ale vremii si cu descrieri absolut minunate , cartea asta va satisface multe curiozitati.

Ghe.Florescu

In  zilele noastre domnul Florescu se ocupa de cafea si nu numai. Este iubitor de delicatese, arta si bun gust iar la  magazinele dumnealui     http://www.delicateseflorescu.ro/ alaturi de cafea, ceai, ciocolata sau vin gasesti calitate si nu in ultimul rand gasesti o poveste  adevarata pentru fiecare.

Multumesc domnule Florescu! Pasiunea cu care faceti lucrurile , pasiunea pentru cafea ne invata o lectie, cea a lucrului bine facut.

Multumesc inca o data ca ati raspus la intrebarile Prajituricilor!

1. Copilaria este radacina noastra, din ea crestem si infrunzim si tot ea sta ascunsa in buzunarele noastre. Copilaria este intensa si are gust, miros, sunet si multa iubire. Care este gustul copilariei dvs.?

Gustul copilariei mele este unul dulce-amarui. Dulce, pentru ca era copilarie, iar amarui din motivele pe care le cunoasteti deja din cartea mea.

2. Fructele si legumele sunt pline de viata, ele ar trebui sa fie zilnic pe masa noastra . Mie mi se par si foarte poetice. Ce leguma sau fruct au poezie pentru dvs.?

Ciresele, perele si rosiile.

3. Exista vreun aliment pe care nu-l suportati?

Da, prazul (desi mama mea era olteanca).

4. Un fel de mancare preferat?

Pui cu tarhon.

5. Daca vi s-ar solicita sprijinul intr-o campanie de promovare a alimentatiei sanatoase la copii ati accepta?

Atunci cind ai grija sa oferi clientilor tai exclusiv produse de cea mai buna calitate si ii sfatuiesti sa fie ponderati in consum, cred ca se poate spune ca promovezi alimentatia sanatoasa. Magazinul meu are si o gama destul de extinsa de dulciuri pentru copii, unele dintre care sint bio, deci se poate spune ca, in acest mod, fac deja campanie. Ma bucura sa vad ca tot mai multi copii apreciaza si ciocolata neagra, care este cea mai sanatoasa.

6. Un singur cuvant ce ar defini blogulhttp://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/

Incintator.

  Acestea fiind spuse,  nu urmeaza decat ca atunci cand ajung la Bucuresti sa merg sa-l cunosc personal, sa „fur” un autograf si sa beau o  cafea Avedis!

CategoriesInterviuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *