cake bar5

Azi am sa va destainui ultima mea indeletnicire sau am sa va vorbesc despre un nou proiect marca “Prajiturici”.

Pentru cei mari sau cei mici prajiturile pot fi vedete la petreceri. Da, ati auzit bine vedete chic…si delicioase, toate aranjate si dichisite intr-un loc destinat numai lor. Este vorba de un Cake Bar!

cake bar

Un cake bar poate cuprinde tot felul de minunatii dulci acompaniate de fructe, flori si elemente decorative care sa puna in valoare petrecerea.

cake bar2

Ce dulciuri se preteaza pentru un cake bar? …incepand de la bezele fine, cake-pops de diferite tipuri, turta dulce pe bat, cupacakes cu variate glazuri , fursecuri crocante, trufe…sau orice va doreste inima.

cake bar1

Va las cateva imagini si daca vreodata aveti nevoie de un cake bar aici ma gasiti cu tot cu recuzita necesara.

cake bar4

Astept parerile voastre !

cake bar3

  1. Ulman Mihaela says:

    Draga Dana, bravo de initiativa. Arata foarte bine cake bar-ul tau. Ma bucur ca stii sa variezi retetele, sa le personalizezi si sa dai culoare site-ul tau si mai ales te admir ca esti consecventa. Ai stiut sa aduci in fiecare zi o raza in menu-ul unei persoane dornice sa manince sanatos si variat. Le imbini cu gust si cu finete.
    Spor in ceea ce faci si intr-adevar alaturi de mincare sa incerci sa pui si un motto zilnic fiindca sunt convinsa ca nu iti este greu si e ceva ce te defineste.
    Cu drag, Mihaela Ulman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *