S

Sendvis cu rucola, prosciutto si oua de prepelita

mic dejun3

Micul dejun poate imbraca diferite forme, asemeni naturii in ceasuri diferite.

Intotdeauna dorim sa schimbam cumva monotonia  meniurilor prestabilite si cautam ceva cu impact vizual si gustativ care sa ne dea energia dorita.

Zilele trecute fiind la Hotel Roman din Roman , la micul dejun am fost placut surprinsa de acest gen de sendvis si am incercat sa-l reconstitui si chiar sa-l imbogatesc. Cred ca se combina perfect ingredientele si merge foarte bine cu un fresh de portocale si o cafea neagra.

Ingrediente pt. 2 persoane:

–         4 felii de paine de casa (ideal)

–         4 fasii de prosciutto

–         4 oua de prepelita

–         o mana de rucola

–         2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

Painea se prajeste la toaster asa incat sa fie bine rumenita. Calda fiind se stropeste cu ulei de masline. Pe fiecare felie de paine stropita se aseaza rucola, o felie de prosciutto si cate un ou de prepelita taiat in doua.

 

Este un sendvis delicios si sanatos, numai bun sa incepi o zi in forta. Nu uitati de fresh (sau fructe) si o cafea buna.

Daca doriti un mic dejun amuzant gasiti aici idei : idei-de-mic-dejun-amuzant/

Sa aveti o zi faina !

CategoriesMancaruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *