C

Concurs cuisineshop.ro – totul pentru bucataria ta!

Concurs Cusineshop

Dragii mei  se vede ca am inceput anul bine, asta si  pentru ca avem un prieten care vrea sa va ofere premii frumoase si de ajutor.  Este vorba de http://www.cuisineshop.ro/ , un site cu produse de calitate, folositoare in bucatarie si in viata de zi cu zi.

Avem trei premii ce vor fi acordate prin tragere la sorti (Random).

Premiul I

Un set de portelan pentru copii

http://cuisineshop.ro/seturi-masa/set-din-portelan-pentru-copii-sirena-3

Premiul II

Un mojar de portelan

http://cuisineshop.ro/Condimente/Set-mojar-por%C5%A3elan-10,4-cm

Premiul III

O tava pt. cuptor din otel inoxidabil

http://cuisineshop.ro/Articole-pentru-cuptor/Tav%C4%83-pentru-cuptor-o%C5%A3el-inoxidabil

Ce trebuie sa faceti? Pana pe data de 9 februarie 2014

  1. Dati like si share paginii de facebook  (profilul trebuie sa fie public) https://www.facebook.com/cuisineshop.ro
  2. Răspundeți într-un comentariu la acest articol la întrebarea “Care este  articolul culinar preferat, de pe site -ul ce ofera premii”?  Raspunsul va fi direct cu link la produs. Specificați în același comentariu numele cu care ați dat Like paginii și Share pe FB (puteți pune un link).

Premiile vor fi distribuite doar pe teritoriul Romaniei de catre http://www.cuisineshop.ro/

Va asteptam cu drag.

Castigatorii sunt urmatorii :

PATRICHE IONELA– set de masa pentru copii

CALISTRU IRINA–  set mojar portelan

LAURA MIMMI– tava inox.

Va rugam sa va lasati adresa completa in mesaj privat ( pe pagina de facebook a blogului sau a sponsorului Cuisine.shop). Premiile vor fi trimise de catre sponsor doar pe teritoriul Romaniei.

Va multumim tuturor pentru participare. Nu uitati ca aveti reduceri pe site-ul Cuisine.shop.

 

  1. Margot says:

    Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!

  2. Carmen says:

    Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..

  3. Aurica says:

    a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *