magia dulciurilor7

Mai tineti minte vremurile in care singurele reviste pentru copii erau : “Soimii patriei “, “Luminita” si “Cutezatorii” ? Acum copiii sunt norocosi si aproape orice pasiune a micutilor are corespondent intr-o revista.

Iata ca si copiii pasionati de gatit sau mai bine zis de “prajiturit” au de acum revista lor. Dupa doi ani de ateliere de gatit destinate copiilor, pot confirma ca exista multi copii care iubesc sa gateasca.

Da, copiilor le place sa intinda aluatul, sa se joace cu faina, sa taie meticulous fructele, sa amestece cremele si sa-si bage pe furis degetele in frisca.

magia dulciurilor

 

“Magia dulciurilor-torturi si prajituri de facut acasa” este revista ce a aparut de curand, tocmai pentru a sprijini parintii cu copii harnici. Fiecare revista cuprinde numerose retete insotite de poze dar si de ustensile specifice. Mickey Mouse, Winnie-the-Pooh, Minnie, Pinocchio sunt doar cateva dintre personajele care insotesc pasii spre o reteta reusita. Revista va avea 14 numere si se gasesc la chioscurile de ziare.

Daca la primul numar vedeta a fost Mickey , numarul doi vine la pachet cu Winnie .

magia dulciurilor4

 

Cu revista alaturi si cu formele de silicon din pachet am trecut la testarea produselor. Recunosc, am ocolit varianta cu pasta de zahar si am ajuns direct la ciocolata. Totul e foarte simplu mai ales ca toti pasii sunt descrisi amanuntit. Formele de silicon s-au comportat mai bine decat mi-as fi imaginat, secretul este insa o ciocolata de calitate.

 

magia dulciurilor3

 

Asadar tortul “Winnie de Plus si prietenii sai” a fost desertul nostru de duminica, un desert vesel si pufos.

Pe langa tortul cu pricina, in revista mai puteti gasi si alte retete : caramelele “fudge” ale sconcsului Flower, florentinele lui Pinocchio, pop cakes “101 dalmatieni “etc.

 

magia dulciurilor6

 

 

De apreciat este ca se gasesc si retete clasice , adica din cele des folosite: aluat de tarte, foietaj, aluat pentru choux-uri dar si sfaturi practice pentru coacere, masurarea ingredientelor si reguli de igiena.

Ca o concluzie generala, “Magia dulciurilor” mi-a captat interesul si cu siguranta la atelierele mele voi face impreuna cu copiii fursecuri uriase Mickey Mouse sau florentinele cu multe fructe uscate ale lui Pinocchio.

Abia astept numarul urmator pentru ca Minnie ne aduce forme noi.

 

magia dulciurilor5

V-am convins?

Mai gasiti detalii si aici.

 

CategoriesPromovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *