S

StudChef la Selgros -concurs de gatit pentru studenti

Probabil ca iesenii au observant ca de ieri a inceput FEstudIS– festival studentesc iesean ce se desfasoara  inca din 2001 si care timp de 7 zile va aduna circa 10000 de participanti.

In fiecare an FEstudIS aduce cate o provocare noua iar anul acesta provocarea este StudChef . Concursul culinar – StudChef își propune să descopere studenții pasionați de gătit și să le insufle dorința de a participa la o competiție culinară. In trend sau nu, gatitul face parte din viata noastra si uneori studentii sunt nevoiti sa exerseze o noua indeltnicire in conditii nu tocmai proprii gatitului.

Daca fac o reiterare a vietii de student vad multi cartofi prajiti, omlete, ciorbe si …paine cu pate. De atunci multa vreme a trecut si uite ca unii studenti se descurca cu stoicism si creativitate  in aceasta postura.

Pentru ei este concursul Studchef.

Competiția culinară se va desfășura în două etape: etapa de preselecții care se va desfășura la căminul T5 din campusul Tudor Vladimirescu și marea finală, care se va desfășura în Magazinul Selgros Cash&Carry. Fiind o competiție, doar 10 concurenți vor participa la finala care se va desfășura în Magazinul Selgros Cash&Carry pe data de 12 mai, de la ora 12:00.

Finala va fi jurizata de : Chef  Vlad Ciocan , Dana Burlacu Visternicu – foodblogger  și Daniel Moisii – pictor, scenograf.  Adica asta inseamna ca va astept si pe voi, in calitate de spectatori si sustinatori.

Se anunta premii frumoase pentru toti participantii, atmosfera incendiara si multa bucurie de a gati.

Voi reveni cu un alt articol si informatii calde chiar de la desfasurarea finalei.

Credit foto: Lucian Isaicu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *