S

Spala cu Fairy si o masa calda va ajunge unde este nevoie

Sunt food blogger si asta inseamna ca gatesc si experimentez in bucatarie ceva mai mult decat alte persoane. Merg mai des la piata sau in magazine pentru a vana noi ingrediente.  Baietii mei sunt norocosi ca au mereu pe masa cate ceva bun, ceva dulce sau o mancare inedita.

Din pacate, printre noi sunt persoane ce nu au nimic pe masa, copii ce merg flamanzi la scoala si batrani ce nu au mancat demult o mancare calda.

 

Pentru cei mai putini norocosi cateodata exista alti oameni care pun umarul pentru un ajutor real. Astfel Asociatia “O masa calda”, Fundatia “Emanuel” si Fundatia World Vision Romania sustinute de Fairy vor oferi cate o masa calda persoanelor vulnerabile din toate zonele Romaniei: Maramures, Bucovina, Banat – Crisana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Fairy sustine cauze locale din intrega tara, iar in Moldova ajutorul merge catre Adjud.

Orice produs Fairy cumparat din magazinele Profi din intreaga tara, inseamna o donatie catre Asociația “O masa calda” pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate in situatii vulnerabile din Adjud.

Fairy iși propune sa ofere mai mult de 1500 de mese calde persoanelor in situatii vulnerabile, asigurandu-le hrana pentru aproximativ 4 luni. Asa-i ca suna bine?

Cum puteti sustine voi aceasta campanie de suflet?

Ofera-le  si  tu  mese  calde!  Cumpara  orice  produs  Fairy  din  magazinele  Profi  si  ofera  o  masa  calda persoanelor aflate in situații vulnerabile din Adjud.

Asadar atunci cand ajungi la Profi in perioada aprilie-iunie 2019 nu uita sa pui in cos si un Fairy. Am aprecia cu totii daca ai merge si special doar pentru aceasta campanie. Oricum in perioada asta a Sarbatorilor vom gati mai mult, vom avea musafiri ai asta inseamna ca vom avea avea si mai multe farfurii de spalat.

Eu am fost deja zilele astea si ma gandesc sa mai iau unul pentru mama. Intotodeauna un gest mic langa alte gesturi mici fac o fapta mare.

Sa auzim de fapte bune!

 

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *