Despre mine

Buna!

Eu sunt Dana, food blogger din 2011, dar iubitoare de mancare buna si mai ales dulciuri dintotdeauna. Prepararea prajiturilor m-a fascinat de cand eram mica, iar acum impartasesc si cu voi pasiunile mele culinare, vechi sau noi.

Am invatat sa apreciez traditiile si frumusetea retetelor simple, gatite cu ingrediente locale si de sezon, in Bucovina, locul de unde provin si pe care il port mereu in suflet. Mai apoi, cu tot mai mult entuziasm, mi-am diversificat abilitatile si inclinatiile gastronomice si incerc sa fac asta zi de zi. Ma ghidez in continuare dupa aceleasi principii bucovinene, dar experimentez cat de mult pot in bucatarie si dau curs provocarilor culinare indraznete de fiecare data cand am ocazia.

O provocare foarte draga mie este activitatea de Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver. Pentru ca educatia alimentara si deprinderea unor obiceiuri alimentare sanatoase au fost mereu foarte importanta pentru mine, in 2013 am devenit membru Food Revolution Community. Impreuna cu ceilalti membri din Iasi sustin ateliere interactive in care ii invatam pe copii sa perceapa corect alimentele, sa gateasca,  sa faca alegerile potrivite  si sa se implice activ in bucatarie.

Te invit sa rasfoiesti retetele mele, traditionale sau de pe alte meleaguri si sa-mi fie alaturi in aceasta calatorie cu gust. Iar daca ai intrebari sau vrei sa imi aduci ceva in atentie, nu ezita sa-mi scrii, ma bucur oricand sa cunosc alti pasionati sau indrazneti in bucatarie.

  1. georgiana says:

    Felicitari pentru tot ceea ce faci!esti puternica,esti curajoasa,stii ce vrei si pentru asta te admir!mult succes in toate planurile tale de viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *