Pasta de urda si busuioc2

Eu  nu mancam niciodata urda ! Indiferent unde se regasea : prajitura, placinta, aperitive…eu nu puteam sa iau mai mult de o inghititura. Asta pana am fost nevoita sa pregatesc o pasta de urda. Am pregatit-o asa de bine incat am mancat cu pofta, musafirii au  fost incantati si mi-au dat de grija sa postez reteta.

Iata ca am repetat procedura si am si cantarit ca sa fie mai usor pentru cei ce vor sa incerce.

 

Pasta de urda si busuioc1

 

Ingrediente:

–         300g urda

–         100g smantana

–         6 catei de usturoi

–         busuioc o legatura

–         1/2  lingurita curry

–         sare, piper dupa gust

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pun intr-un robot sau blender si se mixeaza pana se omogenizarea completa a ingredientelor. Urda mea a fost pastoasa, dar in cazul in care urda e mai uscata mai adaugati putina smantana pentru cremozitate.

Pasta va avea o culoare usor verzuie si un gust deosebit. Busuiocul si usturoiul pur si simplu fac minuni iar curry aduce o nota usor exotica preparatului.

Cu aceasta pasta puteti face mici tartine sau umple fasii de ardei.

Ma declar multumita de asa combinatie. Va invit sa incercati.

O alta pasta reusita este cea din naut si avocado, tot un fel de experiment reusit. O gasiti aici.

 

Pasta de urda si busuioc 4

 

 

 

CategoriesMancaruri

Comments are closed.