1

1 iunie – Zambete pentru copii la ”Mia Casa” Barnova

1 iunie s-a dovedit a fi o zi frumoasa si plina de emotii. Dupa cum am promis noi  bloggeritele culinare :  Miha, Alice Simona si ..eu  am venit cu drag la Centrul de Zi ”Mia Casa” din comuna Barnova , jud.Iasi.

Intotdeauna mi-am zis ca zambetul unui copil merita sa faci eforturi.  Copii de aici merita mult mai mult, mai ales ca, de regula sunt neglijati de parintii lor. Ei provin din familii dezorganizate, familii sarace cu multi copii sau cu  parinti alcoolici si agresivi .  Centrul ”Mia Casa” a devenit o adevarata casa pentru ei. Aici au invatat  ca merita respectul si au inteles ce inseamna sa respecte la randul lor, au invatat sa manance  frumos , sa se joace , sa faca teme si asta in armonie.

Cand am ajuns noi copii tocmai terminasera de mancat. Ne-au primit curiosi si cu sclipiri in ochi (numai copiii pot avea asemenea sclipiri). Au spus rugaciunea de multumire si ne-au condus in salile de sus unde trebuia sa inceapa … …Petrecerea!!!

Copiii s-au bucurat!

Au dansat!

Au pozat!

Au primit daruri!

Prajiturile au fost delicioase!

Au prezentat un dans cu care vor fi maine la un spectacol caritabil!

Multumim celor care au facut posibila bucuria copiilor: Bucataras, Gustos , Delaco,  Boromir , Pastai de vanilie , Albalact , Libris , Daneti ,  afaf , Icar Tours si  fetelor inimoase  Rita  ( pentru turta dulce, inimioare si mai ales pentru sufletul ei mare ) , Irina  (   pentru inghetata delicioasa si daruire)  si Alina.(pentru bombonici, baloane si implicare).

Multumim  Centrul de zi, copii Mia Casa pentru ca ne-au primit.

Multumim copiilor pentru zambetele lor. Ei ne-au multumit si au zis ca ne mai asteapta.

Vom reveni dragi copii!

CategoriesParticipari
blank
Dana Burlacu

Eu sunt Dana Burlacu, posesoarea Prajiturici si altele, ambassador Romania la Food Revolution Community, iubitoare de prajiturici si de mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *