Dupa cum am trambitat azi dimineata, blogul meu a implinit 2 ani. Doi ani de bucurii, munca, experimente, schimbari si multi prieteni buni. Tuturor cititorilor mei le aduc multumiri si ganduri bune.
Un asemenea moment trebuia cumva sarbatorit si pe langa tortul de dimineata va aduc doua daruri mici dar dragalase.
Un dar cuprinde o cana vintage si hartii pentru cupcakes iar altul cuprinde o cana mai mica (cu vacuta) si o sacosa eco, inscriptionata cu numele blogului.
Ce trebuie sa faceti daca va doriti aceste premii? (ele vor fi distribuite doar pe teritoriul Romaniei).
Dati like si share la postarea de pe Facebook si lasati un comentariu la acesta postare de pe blog cu urmatoarele date:
– Numele si linkul cu care ati dat share
– O reteta care va atrage de pe blogul meu
Castigatorii vor fi alesi prin random si vor fi anuntati luni 13 ianuarie .
Astept cu drag raspunsurile voastre pana duminica ora 20.
Va multumesc tuturor ca ati participat. Mi-as dori sa pot oferi fiecaruia cate un premiu…dar castigatorii sunt:
– Picincu Hobjila Viorica primul premiu
– Micsa Speranta al doilea premiu
Astept datele voastre de contact in mesaj privat pe facebook sau pe adresa [email protected]
Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!
Arata super Delicios!!!
Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..
Ce farfurie frumoasă și colorată și sănătoasă 😉 !
La tine in farfurie arata trasnet. Dar urasc rata facuta in orice fel.Ultima data am dat si foc la bucatarie din cauza ei.Deci…un NU ratei!Pupici!
a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉