Pentru toti iubitorii de ciocolata si vin are loc un eveniment inedit.
Astfel ca, Grupul De Dialog Culinar va invita pe 11 mai, ora 17, la magazinul Good Point, la o seara de “sweets & wine pairing”.
Totul se va invarti in jurul ciocolatei si a vinului bun.
Veti gusta deserturi fine:
– Hostess cupcakes cu cremă de marshmallow, ganache de ciocolată și icing (variantaAdelicii)
– Ruladă de ciocolată neagră, mousse de ciocolată albă si jeleu de fructul pasiunii și portocală (Mihaela Ulman)
– Parfe de ciocolată și cafea (Alice Albinuța)
– Tartă cu blat de migdale și spumă de ciocolată cu chili ( de Prăjiturici și alte dulciuri)
Veti bea vinul potrivit:
– Sherry alb dulce | Nectar Pedro Ximenez, Gonzales Byass (Jerez, Spania)
Participantii vor primi fise de degustare si vor decide, prin vot secret, care dulciuri le-au placut mai mult si care asociere cu vinul este mai reusita. Voturile vor fi centralizate si va fi declarata castigatoare reteta si asocierea care va aduna mai multe “Like-uri”.
Dulciurile favorite le puteti cumpara si pentru acasa!
Cost de participare: 65 lei/ persoană. Pretul include dulciurile si vinul. Locuri limitate:24 persoane.
Confirmări
- [email protected] | 0741 261 423
Sanatate la pahar! Minunat!
Interesanta si sanatoasa combinatie!
Foarte bun, sanatate la pahar! Imi place combinatia cu spanac! Succes!
Grozav acest smoothie!
Un Paste fericit iti doresc draga mea! Te pup