A

Atelier de experimente culinare la Iasi

ateliereculinare_banner_blog

Cei care ma cunosc  stiu ca  mereu am avut aceasta dorinta de a lucra cu copiii. Poate mi se trage din familie, unde toti (sau mai bine zis toate) cu exceptia tatalui am avut legatura cu invatamantul. Acum, cred ca mai mult mi se trage din faptul ca sunt mama si vreau sa-mi pregatesc copiii pentru o viata sanatoasa. Una din laturile acestei pregatiri este legata de alimentatie. Ma intereseaza ce mananca copiii mei dar la fel de mult ma intereseaza sa deprinda mancatul sanatos, sa se descurce in bucatarie  si sa invete ce nu Ie face bine.

De curand am devenit Food Ambassador pentru Romania pentru Food Revolution, asociatia lui Jamie Oliver. Asta ma onoreaza si ma motiveaza sa ma implic mai mult.

De aceea, impreuna cu Asociatia Doua Fetite din Iasi am pus la cale niste ateliere de gatit pe care le-am numit ateliere de experimente culinare!  Aici , incepand cu data de 5 octombrie, in fiecare sambata de la ora 10 vom experimenta cu copiii.  Nu vor fi doar niste ateliere unde gatim ci vor fi ateliere  ce  cuprind aspecte ale  educatiei  gastronomice si nu numai.

La fiecare intalnire vom gati  doua feluri de mancare , din care unul va fi desert !  Pe langa activitatea de gatit, vom discuta despre ingredientele folosite atunci si  vom descoperi cate un condiment sau planta aromatica. (le vom vedea in stare naturala, uscata, le vom mirosi , gusta si asocia cu mancaruri).  Pe laga acestea vor exista si jocuri interactive, scurte filmulete  precum si alte surprize  (depinde de categoria de varsta).

ateliere3

Avem timp de toate pentru ca Atelierele de experimente culinare dureaza 2,5 ore. Ele se vor incheia cu exercitii de aranjare a mesei, insusirea comportamentului la masa si bineinteles vom manca tot ce manutele noastre harnice au gatit. Parintii sunt invitatii nostri  la degustare.

Va asteptam la atelierele noastre. Ele se vor tine la sediul asociatiei Doua Fetite de pe strada Lascar Catargi, nr.22. Pretul unui atelier  este de 30 de lei.

Alte relatii si inscrieri:

0744883918  Dana Burlacu

0751283434  Asociatia Doua Fetite

ateliere2

CategoriesAteliere
  1. blank
    Irina says:

    Buna Dana sunt Irina mama fetitei cu lamaia, din fotografie. Pot sa iti spun ca noua ne-a placut la acel atelier si desi multe le-am uitat, de aveam 4 ani, am ramas cu ceva clar. „Nu imi place… dar trebuie sa gust, asa am invatat acolo la atelier”. De obicei nu imi place sa transforma in „e bun am sa mananc doar putin”.
    Bravo Dana si mult succes!

    PS Abia cum am dat de site si de poza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *