H

Hai sa coloram Craciunul pentru copii-editia a II-a

poveste

Se apropie Craciunul  si o iarna plina de neprevazut. Pentru unii iarna e frumoasa si o asociaza cu cadouri, schi, sanius si stat la gura sobei. Pentru altii iarna e un anotimp plin de griji, frig si neputinta.

Multi dintre voi stiti cazul celor 6 copilasi din satul Boureni, ramasi singuri cu o mama ce nu poate face fata necazurilor. Anul trecut am facut o campanie de Craciun iar mai apoi ,multi ati fost alaturi de mine pentru un ajutor in preajma Pastelui si a inceperii scolii.

Aici puteti vedea cum a decurs prima editie: Hai sa coloram Craciunul pentru copii- prima editie.

copii Boureni

Tuturor va multumesc si va invit sa dam si acum o mana de ajutor. Intre timp oameni harnici si cu inima mare din comuna Cotargasi, jud Suceava au fost si au acoperit casa cu tabla noua urmand sa faca si niste reparatii interioare care sunt de maxima urgenta.

copii

Vin spre voi si va rog sa-i sprijinim iar.

As vrea sa strangem alimente si niste bani cu care sa putem cumpara lemne de foc .

Hai sa coloram Craciunul inca o data pentru acesti copii si sa scriem o frumoasa poveste !

Daca vreti sa ajutati va astept cu mesaje  aici pe blog sau pe facebook pe numele Dana Burlacu Visternicu.

CategoriesParticipari
  1. blank
    mihaela ulman says:

    As vrea sa stiu ce virste au copilasii ca sa-i putem ajuta mai concret. Poate reusim sa stringem niste hainute si poate mai gasim si altfel de lucruri trebuincioase. Voi incerca, pe linga copilasii de la Centru sa-i ajutam si pe cei 6. Bafta multa si sa speram ca Dumnezeu va face minuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *