Prăjiturici și altele și Diqis te invită la concurs!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut surprize pe blog. Zic ca a meritat asteptarea pentru ca, impreuna cu Diqis am ales niste premii frumoase pentru voi.

Pentru ca cei care imi citesc blogul sunt persoane carora le place  sa gateasca acasa, dar si sa-si prezinte frumos preparatele pregatite, premiile sunt obiecte cu diqis care vor indulci cumva munca in bucatarie.

Diqis este un magazin specializat în vânzarea de obiecte și articole din categoria home decor, art de la table și bucătărie. Descoperă produsele pe www.diqis.ro.

Untitled-1

 

Durata concursului: 13 – 26 iunie 2015

Ce poți câștiga:

1x set 3 recipiente rotunde cu suport din lemn

1x set patru suporturi ouă

1x platou rotativ

Condiții de participare:

  1. Te abonezi la newsletterul Prăjiturici (in caseta Newsletter de pe blog) și, automat, la newsletterul Diqis.
  2. Dacă ești deja abonat/ă la newsletter, lasă un comentariu la aceasta postare pentru a va avea in baza de date pentru extragerea finala.(ex. : Sunt deja abonata la newslleter).

Desemnarea câștigătorului

Desemnarea câștigătorului se va face cu ajutorul random.org din rândul tuturor persoanelor care au respectat regulamentul.

Dupa anuntarea castigatorilor acestia sunt obligati sa trimita prin e-mail  la adresa office@diqis.ro : numele si prenumele conform actului de identitate, adresa de domiciliu si numarul de telefon.

Premiile se trimit doar pe teritoriul Romaniei in termen de maxim 10 zile.

Nu se oferă contravaloarea premiilor în bani.

Asadar va asteptam cu drag!

Diqis a extras castigatorii cu ajutorul random.org. Multumim tuturor participantilor si iubitorilor de prajiturici si promitem sa revenim cu noi concursuri.

Castigatorii sunt:

laurabarceanu@gmail.com – 1x set 3 recipiente rotunde cu suport din lemn

originalhandemade@yahoo.com – 1x set patru suporturi ouă

rodicagranpier@ymail.com – 1x platou rotativ

Rugam participantii sa trimita numele complet, adresa si numarul de telefon pe adresa de email : office@diqis.ro sau facutincasa@yahoo.com.

 

0/5 (0 Reviews)

CategoriesConcursuri
    1. Marguta Elena says:

      Sunt abonată! Am gătit multe feluri de mâncare prezentate pe blogul dumneavoastră, mai ales deserturi, şi sunt/mi-au ieşit minunate! <3

  1. Claudia says:

    Nu puteam sa ratez un concurs cu asa niste premii dragute asa ca ma inscriu si eu. Si cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu sunt abonata le newsletter-ul tau. Am remediat imediat problema 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *