Intr-o zi am constatat ca majoritatea pozelor mele din ultimii ani sunt cu sort. Nu e nimic rau in asta si trebuie sa recunosc ca sortul e un accesoriu nelipsit in toate activitatile mele. Mi-s dragi pozele alea.

Cand vine insa  invitatia de a fi fotografiat intr-un studio adevarat , de un fotograf adevarat si cu un machiaj la fel de adevarat , nu poti refuza o asemena oferta.

Minunea asta s-a intamplat pentru ca sunt membru Kooperativa 2 Iasi, un fel de uniune a bloggerilor , asadar urmeaza aventura unui blogger de Iasi la studio.

Cine e fotograful nostru?

Paul Padurariu ne-a invitat in noul lui studio pentru a ne face poze profesionale si uite asa m-am ales cu poze minunate, parca ireal de frumoase si profunde. Toate astea se datoresc talentului lui Paul de a fi un fotograf foarte relaxat, mereu cu zambetul pe buze si foarte natural in relatia cu modelele lui.

 

Cum a decurs sedinta foto:

Recunosc ca am fost un pic stresata dar treaba asta s-a rezolvat cu pasi mici incepand de la Adelina care m-a machiat cum a stiut ea mai bine, continund apoi cu muzica relaxanta si placintele aduse de Constatin si terminand cu glumele si atmosfera foarte prietenoasa a celor ce s-au perindat pe acolo.

Nu am apucat sa spun ca noi, bloggerii ieseni suntem o gasca faina si Kooperativa2 Iasi ne-a unit mai mult si ne-a imprietenit.

Dupa cum vedeti, prietenul Paul Padurariu e un artist .  Ador pozele alb negru pe care mi le-a facut, ador felul cum a reusit sa surprinda anumite caracteristici, uneori ochii, alteori zambetul, alteori intregul. Zic eu ca toate astea se datoreaza pasiunii cu care se implica, dar si profesionalismului sau.

 

 

Stiu,  suna usor a narcisism, dar inca nu m-am saturat sa ma uit la pozele astea.

Si un blogger culinar poate fi cool la Paul la studio. Micut si cochet studioul se afla in Rapa Galbena 10A, loc cu poveste in vechiul Iasi.

Cert este, ca toata aceasta experienta mi-a adus o stare de bine, de incredere in mine dar si in colegii bloggeri.

Va multumesc tuturor!
Semneaza blogger de Iasi.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *