&

„Arena Pasionatilor” de gastronomie la Selgros Iasi

arena1

Incepusem sa cred ca toate evenimentele gastronomice se desfasoara la Bucuresti, dar iata ca, si la Iasi se anunta ceva fain pentru  pasionatii de gatit.

Daca deja eram familiarizati cu “Arena Bucatarilor”,  eveniment destinat bucatarilor profesionisti,    Selgros Cash&Carry  organizeaza prima editie a “Arenei Pasionatilor” la Iasi,  oferind un curs gratuit de gatit pe 18 aprilie, ora 18.

Acest eveniment confirma cumva ca numarul celor care gatesc cu pasiune si grija fata de ingrediente a crescut iar bucataria a devenit mai accesibila si oamenilor de rand.  Imbucurator, nu ?

Bucuria asta se datoreaza si celor care se implica in astfel de proiecte, celor care impartasesc din secretele meseriei. Unul dintre acestia este Nicolai Tand, el fiind cel care va tine cursul pentru cei inscrisi. Il stim cat de entuziast si devotat este acestei meserii , de aceea cred ca va face o treaba buna si ne va tine cu ochii atintiti pe bancul de lucru.

Asadar, toti cei care au o mica pasiune pentru gatit, doresc sa afle trucuri si secrete din bucatarie, doresc sa-l cunoasca si sa-l vada indeaproape pe Nicolai Tand sau vor sa traiasca live emotia unui show culinar  sunt asteptati la Selgros Iasi, intre orele 18-20 .  Cursul de gatit este public si se va tine in spatiul de vanzare al magazinului , astfel ca,  atat participantii inscrisi cat si spectatorii au acces in zona.

Eu am sa fiu printre spectatori si va astept sa schimbam impresii, ponturi  si chiar sa gustam din preparatele pregatite. Sunt convinsa ca vom gasi o sursa de inspiratie pentru viitoarele mese festive sau cinele cu prietenii. Poate facem si niste poze pentru cutiuta cu amintiri a pasionatilor de gastronomie.

Informatii utile si exacte despre acest eveniment se gasesc https://www.facebook.com/Selgros.Romania sau la sectiunea evenimente  pe pagina de internet www.selgros.ro.

Mult succes tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *