B

Berti Barbera in vizita la Prajiturici

BertiArk2_028

M-am bucurat tare mult cand Berti Barbera mi-a trimis raspunsurile !!!  …asta pentru ca  imi place mult cum canta ,dar mai ales admir personalitatea lui, atat cat am avut puterea sa intrevad. Berti Barbera  s-a nascut la Radauti, ( la o aruncatura de bat de locul nasterii mele) traieste in Bucuresti si canta al naibii de bine folosind o multitudine de instrumente, total neobisnuite pentru majoritatea dintre noi. Am uitat ceva important :JAZZ, asta e cuvantul ce are legatura cu Berti, iar de vreti sa-l auziti la radio o puteti face in fiecare joi, ora 19  la Radio Romania Muzical unde prezinta emisiunea „Jazzy Hour”.

Nu am o cultura muzicala care sa ma indreptateasca sa fac comentarii in acest domeniu, dar atat va zic : ascultati-l !!!

Multumesc Berti Barbera ! Vizita ta ma onoreaza si sper ca atunci cand ajungi la Iasi sa pot veni sa te vad.

1. Copilaria este radacina noastra, din ea crestem si infrunzim si tot ea sta ascunsa in buzunarele noastre. Copilaria este intensa si are gust, miros, sunet si multa iubire. Care este gustul copilariei  tale ?

…copilaria mea are un gust intens si bogat, ca acela al mancarii adevarate. Am trait pe o strada pe care convietuiau mai multe natii, mai multe culturi, iar toate cele ce mi se aratau m-au invatat sa accept diversitatea. Multe dintre mancarurile facute de bunica mea au denumiri transmise folcloric, nu stiu cum se scriu corect, in schimb mirosul, gustul, forma, consistenta, imi sunt foarte vii in memorie. Da, am emotii de fiecare data cand gust din nou acele bunatati, iar orice produs natural din piata de la Radauti ma aduce la extaz palatinal.

2. Fructele si legumele sunt pline de viata, ele ar trebui sa fie zilnic pe masa noastra . Mie mi se par si foarte poetice. Ce leguma sau fruct au poezie pentru dvs.

Am avut un nuc in curte la Radauti si doi nuci in curte la Suceava, deci prima poezie ar fi un iamb despre viata mea in copac. Ar mai fi despre citrice, care erau in fel de drog la care aveai acces doar o data pe an, despre bananele pe acre le asteptam sa se coaca in dulap. Si ar mai fi merele, perele, prunele si ciresele pe acre le furam de la vecini.. 

3. Exista vreun aliment pe care nu-l suportati?

Resping tot ce inseamna junk food si mancare gatita la norma. Adica peste jumatate din ce putem cumpara.

4. Un fel de mancare preferat?
Nu. Prefer momentul descoperirii unei mancari noi si bine gatite.

5. Daca vi s-ar solicita sprijinul intr-o campanie de promovare a alimentatiei sanatoase la copii ati accepta?

Cu siguranta, fara ezitare…

6. Un singur cuvant ce ar defini blogul http://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/

„YUMMY” 🙂

0/5 (0 Reviews)

CategoriesInterviuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *