Luna decembrie nu inseamna numai impodobirea unui brad si goana dupa cadouri, inseamna in primul rand bucuria de a darui un zambet, o imbratisare, un cuvant frumos. Desi sunt implicata direct in doua campanii umanitare nu am putut refuza propunerea venita din partea Electrolux .
Electrolux si Gollin Haris ne invita la un concurs in care sa propunem o reteta de post (un preparat dulce sau sarat), o reteta de biscuiti (fursecuri, turta dulce) si o reteta pentru un fel principal cald, cu preparate usor de portionat, de transportat si foarte gustoase, pentru ca acestea vor fi donate catre copii si batrani – beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Retetele selectate vor fi pregatite de catre blogerii care le-au propus pe 12 decembrie la palatul Elisabeta, in prezenta ASR Principesa Margareta. Toate preparatele vor fi donate catre copii si batrani – beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si vor aduce multa bucurie!
Propunerile mele:
Reteta de post : Negresa de post cu visine
Reteta fursecuri : Fursecuri cu ghimbir
Reteta preparat cald : Ciorba radauteana
Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!
Arata super Delicios!!!
Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..
Ce farfurie frumoasă și colorată și sănătoasă 😉 !
La tine in farfurie arata trasnet. Dar urasc rata facuta in orice fel.Ultima data am dat si foc la bucatarie din cauza ei.Deci…un NU ratei!Pupici!
a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉