I

In decembrie, impreuna cu Electrolux daruim bucurie!

Luna decembrie nu inseamna numai impodobirea unui brad si goana dupa cadouri, inseamna in primul rand bucuria de a darui un zambet, o imbratisare, un cuvant frumos. Desi sunt implicata direct in doua campanii umanitare nu am putut refuza propunerea venita din partea Electrolux .

 Electrolux  si Gollin Haris  ne invita la  un concurs in care sa propunem o reteta de post (un preparat dulce sau sarat), o reteta de biscuiti (fursecuri, turta dulce)  si o reteta pentru un fel principal cald, cu preparate usor de portionat, de transportat si foarte gustoase, pentru ca acestea vor fi donate catre copii si batrani – beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Retetele selectate vor fi pregatite de catre blogerii care le-au propus pe 12 decembrie la palatul Elisabeta, in prezenta ASR Principesa Margareta. Toate preparatele vor fi donate catre copii si batrani – beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si vor aduce multa bucurie!

Propunerile mele:

Reteta de post : Negresa de post cu visine

negresa de post4

Reteta fursecuri : Fursecuri cu ghimbir

fursecuri cu ghimbir

Reteta preparat cald : Ciorba radauteana

ciorba-radauteana-j4pg

CategoriesParticipari
  1. Margot says:

    Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!

  2. Carmen says:

    Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..

  3. Aurica says:

    a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *