T

Tuffli – o cochetarie de cofetarie

Tuffli

Cei care ma cunosc stiu ca nu sunt o clienta a cofetariilor , asta pentru ca in materie de dulciuri  experimentez destul de mult acasa . In schimb,  imi place sa intru in cofetarii sa iau pulsul , sa vad , sa simt atmosfera , mirosul si uneori sa gust din ceea ce-mi starneste interesul.

tuffli2

Atunci cand am primit invitatia de a participa la relansarea cofetariei Tuffli am raspuns afirmativ  avand si curiozitatea omului pasionat, nu numai de gust sau forma finita cat si de tehnica sau de ansamblu al conceptului.

Cofetaria Tuffli de pe strada Lapusneanu din Iasi se potriveste perfect cu istoria locului. As putea spune ca a adus un plus de stralucire acestei artere , atat prin coloritul si diversitatea produselor dar mai ales prin atmosfera si designul cu dichis.

tuffli3

Asadar o cochetarie de cofetarie va asteapta sa va rasfete cu produse in voga : macarons, cheesecake, muffins, cupcakes dar si  prajituri de odinioara: priconuci, amandine, rulade . Alaturi de prajituri sofisticate isi gasesc locul si produse mai simple de patiserie dar si tot felul de torturi pentru toate gusturile.

tuffli7

Pe langa acest rai al dulciurilor nu uitati ca aici va asteapta o atmosfera calda, usor boema  unde veti fi serviti cu fason dar si cu zambetul pe buze.

tuffli6

Zic sa aveti in vedere acest loc atunci cand pofta de dulce  va da tarcoale, iar de nu puteti ajunge puteti comanda on-line orice va pofteste inima: http://www.tuffli.ro/

 

 

CategoriesPromovare
  1. Margot says:

    Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!

  2. Carmen says:

    Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..

  3. Aurica says:

    a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉

  4. Didi says:

    Eu sunt acum pe aticolul despre cofetaria Tuffli. frumos mai este acolo la voi. Bravo!
    …. Dar nu stiu de ce toate comentariile sunt despre „confit canard”. Le-ai salvat cumva aici de la alta postare? … sau este ceva ce imi scapa, poate din articol? Stiu ca inca organizezi la site si ma gandeam ca o fi de ajutor ca sa semnalez 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *