D

Despre ciocolata numai de bine!

DSC_5705

Despre ciocolata numai de bine!

Ca blogger culinar dar si ca simplu consumator am simtit lipsa unei ciocolaterii in Iasi. Dar iata ca situatia s-a schimbat si nu vorbim de orice fel de ciocolata ci de ciocolata belgiana.

De curand s-a lansat la Iasi  Leonidas Chocolate&Café.  Situata pe b-dul Stefan cel Mare,  ciocolateria vine sa ne surprinda cu cu un nou concept în România. Leonidas Chocolate & Cafe înseamnă o armonie perfectă între praline de calitate, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Accentul principal al acestui concept, unic în România, va fi o experienţă completă în materie de ciocolată!

Eu m-am lasat surprinsa  la lansare unde am gustat pe rand minuni sofisticate cu dichis ce au in spate o istorie de 100 de ani . Tot 100 sunt sunt si varietatile de ciocolata produse de Leonidas.

DSC_5746

E greu sa alegi acolo , tentatiile sunt mari si papilele gustative nu dau inapoi. Nu disperati, in ciocolaterie veti gasi oameni bine pregatiti ce va vor explica pe indelete toate ingredientele. Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi  la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi.

DSC_5724

Lansarea a fost cu cantec de acordeon, baloane cu ciocolata purtate de picioroange, demonstratii de amabalare si multe…degustari, care au mers de minune cu proseco rece.

Mi-a placut mult eleganta si atentia personalului asupra clientului si a serviciului. Sper ca acestea sa nu se piarda pe parcurs si sa aiba mult succes in blandul Iasi.

DSC_5782

De nu ma credeti dati o fuga sa vedeti!

CategoriesPromovare Slider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *