bruschete3

Bruschetele sunt un prilej de rontaiala si de stat la povesti. Bruschetele mele au o poveste legata de reciclarea unor cornuri.

Toti copiii primesc la scoala niste cornuri , pe care de cele mai multe ori nu le mananca. Noi le gasim utilitate mereu si primul mod de a le pune in valoare a fost sa le transformam in delicioase bruschete cu suc de rosii si busuioc. Ideea a venit de la niste celebre bruschete….ce se gasesc pe la toate magazinele. Varianta noastra cu siguranta este mult mai sanatoasa si pastreaza gustul natural.

Ingrediente pt. o tava mare :

  • 3 cornuri scolare
  • cca 350 ml ketchup de casa sau 350ml sos de rosii tot de casa, la care se adauga putin chili, sare si busuioc uscat maruntit.

Mod de preparare:

Bruschetele de casa se fac foarte repede.

Pornim cuptorul la 150 de grade Celsius.

Taiem cornurile in feliute subtiri si le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.

bruschete

 

Cu ajutorul unei linguri ungem fiecare feliuta de corn cu suc de rosii.

bruschete1

 

Dam tava la cuptor pentru cca. 25-30 de minute, cat sa se usuce perfect.

bruschete2

De cand am inventat acest tip de gustare le fac saptamanal baietilor. O punguta de bruschete alaturi de un fruct si gustarea de scoala e gata. Am inteles ca si colegilor le-au placut foarte mult.

 

 

bruschete4

Mai am o idee faina de grisine cu rosii uscate.

Sper ca v-am inspirat pentru gustare.

5/5 (1 Review)

CategoriesFacute in casa
Dana Burlacu

Eu sunt Dana Burlacu, posesoarea Prajiturici si altele, ambassador Romania la Food Revolution Community, iubitoare de prajiturici si de mancare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *