orasul prof7i

 

Dupa doua zile de spectacole, concerte si activitati faine pentru copii si adulti deopotriva, Orasul Profi de pe esplanada Palatului Culturii din Iasi si-a inchis portile. Cele 400 de magazine Profi din intreaga tara au fost sarbatorite in mod inedit.

Chiar daca vremea a adus si mici puseuri de vant sau ploaie, petrecerea a fost ca la carte si tot soarele a fost triumfator. Ba mai mult, cred ca cei mai norocosi si fericiti au fost copiii.

Unde s-au distrat copiii in Povestea Profi la Iasi ?

 

orasul profi3

 

In cadrul Scolii Profi au avut loc tot felul de activitati tentante. Aici copiii puteau participa la workshopurile de stiinte sau percutie,  decupa sau desena, invata modul corect de spalare a dintilor sau se puteau bucura de o sedinta de face paiting. Toti copii erau rasplatiti cu baloane , surprize dulci si multe zambete de la mascotele Profi, animatori si voluntari.

 

orasul profi5

 

orasul profi2

 

orasul profi7

 

Cum treceai de Scoala te intampinau alte surprize.

Prima data ne-am oprit la Posta Profi unde Horia a trimis doua carti postale catre bunici. Apoi eu am facut o vizita  la Punctul Medical Profi unde niste doamne dragute mi-au luat glicemia si tensiunea in mod gratuit. Am respirat usurata cand am primit rezultatele.

 

orasul profi4

 

Totul se incheia cu niste placinte bune, turte sau mici la Hanul Profi.

 

orasul profi6

 

Nu, nu am uitat de marea scena pe unde au trecut multi copii talentati. Seara, espalanada s-a umplut de oameni la concertele sustinute de Smiley si Loredana Groza. Cantareti talentati si in voga, acestia au reusit , ca de fiecare data sa antreneze auditoriul si sa faca un show adevarat.

Cam asta a fost povestea Profi la Iasi, poveste ce continua sa se scrie zi de zi in magazine.

 

orasul profi1

 

0/5 (0 Reviews)

CategoriesAltele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *