P

Prajituricile la Electrolux Taste Festival

taste2

Electrolux ne surprinde iar …si iar. O manusa brodata fin a fost aruncata catre bloggerii culinari : Taste Festival. De data asta la Roma!

Exista dubii, momente de gandire prelungita pentru a accepta o asemenea provocare?  Nu, in nici un caz pentru cineva pasionat de gastronomie.

Ce este Taste Festival? Este un eveniment european de top unde  se reunesc bucatari renumiti (cu stele Michelin sau fara) . Este un festival unde se dezvaluie secrete culinare, ingrediente de taina si combinatii miraculoase . Este locul ideal pentru o experienta culinara de neuitat , si nu numai. Multimea aia de oameni pasionati, aromele din aer, tigaile incinse cred ca iti dau o energie si o bucurie nemaipomenita.

taste

Aceasta actiune este sustinuta de Electrolux . Toata aparatura, de ultima generatie este pusa la dispozitie maestrilor bucatari pentru a savarsi si desavarsi imbucaturi de seama.

Ce trebuie sa fac eu? ….sa cred ca Roma ma asteapta si sa pun la cale pe hartie cam cum ar fi pregatirea mea pentru participare.

taste3

Azi episodul 1.

Am sa fac un exercitiu de imaginatie si am sa creionez primii pasi pe care ii voi face in decizia mea de a participa la festival. Ca ghid in  aceasta incursiunea  voi avea experinta de a fi participant direct , de doua ori, la Campionatul International de Gatit. Cum finalul la aceste participari s-a lasat cu medalii…eu zic sa trecem la parajiturit….sau nu, sa facem planul!

  1. Prima data studiez regulamentul. Aici gasesti de regula primele informatii cu privire la conditii de participare, taxe, sectiuni. La prima citire, ma hotarasc unde vreau sa fiu in acest carusel.
  2. Iau legatura cu organizatorii  pentru inscriere, stabilirea sectiunii de participare, obtinerea detaliilor cu privire la cazare, infrastructura, marimea standului etc.
  3. Creionez povestea pe care o voi spune prin standul meu. Adica ma gandesc cum va arata, ce dimensiuni si ce elemente de décor folosesc, ce preparate voi pregati, toate trebuind sa fie un tot unitar. Prezenta prajituricilor va avea coerenta, design si gust!
  4. Ma gandesc la promovare. Daca standul meu cu prajiturici va fi prezent este cea mai buna ocazie sa ma fac cunoscuta, auzita si…gustata. Aici vorbim de banner, carti de vizita, promovare in mediul on-line si nu numai, ambalaje personalizate si …surprize pentru participanti,
  5. Si cum fara bani nu putem face mare lucru, calculez bugetul. Trebuie sa stiu cam ce presupune participarea: taxe, ingrediente, cazare si transport, stand, promovare.

Cam asa vad eu prima etapa. In episodul urmator trecem la treaba

taste1

CategoriesParticipari
  1. blank
    mihaela ulman says:

    Dana draga astfel de provocari ne fac viata frumoasa si utila. Eu spun ca la felul cum ai prezentat inceputul inseamna ca deja ai un procent mare de reusita. Daca iti pot fi de ajutor sa stii ca sunt aici. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *