V

Verde la educatie prin circulatie

 

Societatea in care traim se confrunta cu tot felul de probleme :alimentatie, poluare, violenta etc. Una dintre marile probleme ale acestor vremuri sunt accidentele de circulatie.

Eu imi amintesc cu placere ca atunci cand eram elevi aveam ore de educatie rutiera, formam patrule scolare si participam la concursuri. Acum s-a diminuat cumva importanta acestui aspect, in contradictie cu cresterea spectaculoasa a numarului de masini.

Din acest motiv, Lidl Romania si Politia Rutiera Romana au organizat cea mai mare campanie de educatie rutiera.

Pe 29 septembrie, începând cu ora 10:00, peste 10 000 de copii din toată țară s-au strâns în parcările magazinelor Lidl, pentru a învăța cum pot deveni pietoni responsabili. Având vârste cuprinse între 5 și 10 ani, cei mici au mărturisit că nu cunoșteau toate semnele și regulile de circulație și au promis că vor fi mult mai atenți de-acum.

”Verde la educație pentru circulație” este cea mai amplă campanie de educație rutieră organizată în România. Reprezentanţi ai Poliției Rutiere Române s-au aflat la dispoziția copiilor prezenţi alături de părinți în parcările magazinelor Lidl din țară, pentru a le explica acestora care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte atunci când merg singuri la școală, la magazin sau la locul de joacă.

 

 

Cursul de educație rutieră a putut fi vizionat și online, prin transmisiune directă pe canalul oficial de Youtube Lidl România. Peste 400 de români au participat de acasă la acest proiect, menit să prevină accidentele rutiere, tot mai numeroase în ultima perioadă.

Am fost si noi prezenti la aceasta campanie, la magazinul Lidl din Iasi ( Tudor Vladimirescu) . Copiii au fost foarte entuziasti iar momentul final cand au avut acces in masina politiei, a fost cireasa de pe tort.

 

 

Multumim Lidl Romania si Politia Rutiera Romana!

 

CategoriesPromovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *