Micul dejun poate imbraca diferite forme, asemeni naturii in ceasuri diferite.
Intotdeauna dorim sa schimbam cumva monotonia meniurilor prestabilite si cautam ceva cu impact vizual si gustativ care sa ne dea energia dorita.
Zilele trecute fiind la Hotel Roman din Roman , la micul dejun am fost placut surprinsa de acest gen de sendvis si am incercat sa-l reconstitui si chiar sa-l imbogatesc. Cred ca se combina perfect ingredientele si merge foarte bine cu un fresh de portocale si o cafea neagra.
Ingrediente pt. 2 persoane:
– 4 felii de paine de casa (ideal)
– 4 fasii de prosciutto
– 4 oua de prepelita
– o mana de rucola
– 2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Painea se prajeste la toaster asa incat sa fie bine rumenita. Calda fiind se stropeste cu ulei de masline. Pe fiecare felie de paine stropita se aseaza rucola, o felie de prosciutto si cate un ou de prepelita taiat in doua.
Este un sendvis delicios si sanatos, numai bun sa incepi o zi in forta. Nu uitati de fresh (sau fructe) si o cafea buna.
Daca doriti un mic dejun amuzant gasiti aici idei : idei-de-mic-dejun-amuzant/
Sa aveti o zi faina !
Mi-e o foame de lup 😀 Arata tare bine, pupici :*
Ce bine arata! Iar eu sunt lesinata de foame 😀
sunt perfecte, dar eu as pune putin unt pe painea prajita 🙂 ii da sandvis-ului un gust si mai grozav !
Trebuie sa cumpar oua de prepelita! 🙂
Interesanta reteta si usor de facut!
foarte bine arata voi incerca sa vad dac si gustul este la fel :))