C

Crema de branza cu ansoa

 

Crema de branza cu ansoa te scoate din incurcatura de multe ori. Asta pentru nu e nimic complicat.

Pentru zilele in care avem nevoie de aperitive simple si rapide putem aborda reteta asta. Cu siguranta  nu va da gres iar combinatia branza de vaci cu ansoa mi se pare castigatoare.

Eu am facut-o cu Horia, baiatul meu,  asa ca sigur e foarte usor de facut.

Ingrediente :

–         300g branza de vaci

–         4 linguri de smantana

–         6 bucati de ansoa (din cele conservate in ulei in borcanel)

–         1 lingurita rasa sare

–         1 varf lingurita piper verde macinat

Mod de preparare:

Branza de vaci impreuna cu ansoa, smantana, sarea si piperul se pun intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana se obtine o pasta fina. Daca branza de vaci este ceva mai tare adaugam 1-2 linguri de smantana.

La aceasta compozitie se poate adauga putina ceapa verde.

Cu ajutorul unui pos punem pasta de branza pe felii de castravete sau pe feliute de bagheta prajita.

 

Acest aperitiv are un aspect delicat si un gust minunat.

Pofta buna!

CategoriesMancaruri
  1. Margot says:

    Pentru mine, confit canard-ul este o emblema a Frantei si este incarcat de amintiri de doua ori: o data, pentru ca imi aminteste de timpul petrecut acolo, a doua oara, pentru ca este unul dintre primele preparate (daca nu chiar primul…) pe care le-am incercat la Bistro, pe vremea cand nu aveam habar despre bucatarie. Pentru mine, canardul confit este o bucurie. Ma bucur din suflet ca a fost si pentru tine si familia ta!

  2. Carmen says:

    Arata foarte apetisant !Imi plac descrierile tale. Sper sa incerc si reteta de confit curand cand voi cumpara rata aici:)!Numai bine si spor la prajiturit! pupici de la noi..

  3. Aurica says:

    a iesit super, si cred ca merita sa stai sa jumulesti o rata, asta pentru cine stie si a vazut si are rabdare, dar se merita, pentru ca alta e senzatia cand stii ca tu ai pregatit tot de la cap la coada, felicitari pentru reteta si efort 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *