„Duminica la pranz”- carte de bucate de Laura Laurentiu

Bucuria aparitiei unei carti faine de bucate trebuie impartasita.

Laura Laurentiu, cunoscut blogger culinar isi lanseaza cartea de bucate „Duminica la pranz” aparuta la Editura Curtea Veche Publishing. De multe ori si eu am rasfoit blogul Laurei ( lauralaurentiu.ro) pentru inspiratie si mereu am gasit retete bine documentate si bine structurate.

Cartea inseamna un alt pas important pentru ea, dar si pentru iubitorii si pasionatii de gatit.

Ce poate fi mai frumos pentru o familie decat timpul petrecut impreuna? Statul la masa si bucuria de a manca impreuna au stat la baza aparitiei acestei carti.

Acest volum de retete  se diferentiaza nu doar prin tehnicile moderne și ușor de aplicat în orice bucătărie ci si prin coagularea retetelor în simple dar creative meniuri de pranz pentru intreaga familie. „Duminica la pranz” este o pledoarie pentru masa impreună macar o dată pe saptamană, contine 68 de reţete creative, cu specific variat, asezate in 320 de pagini delicioase. Cartea este disponibila pentru precomandă cu autograful autoarei pană pe 15 noiembrie, exclusiv pe curteaveche.ro. Alaturi de multe alte surprize, Curtea Veche Publishing a pregătit o întâlnire cu autoarea în cadrul Targului Internațional de Carte Gaudeamus, pe 17 noiembrie, începând cu ora 16:30.

Mancarea, dincolo de rolul de a fi un combustibil al vietii, reprezintă si arta. Arta de a aduce împreună oamenii dragi si de a-i aseza la aceeasi masa, nerabdatori sa povesteasca si arta de a combina aromele in asa fel incat putem comunica prin gust si preparat, aducand experiente noi pofticiosilor. Aceasta carte isi propune sa incetineasca ritmul alert al vietii cititorilor si a-i face sa se aseze comod, pentru a asculta secretul – acela de a investi timp intr-un pranz ce va aduce la masă toata familia. Cu totii meritam sa simtim bucuria mesei linistite in familie si sa ne bucuram de aceasta ca si cum ar fi o sarbatoare. Programul aglomerat, orele petrecute în fata calculatorului, traficul si mancarea infulecata in grabă te fac sa uiti de adevărata valoare si de rolul social pe care mancarea îl poate avea, aducând familia si în general oamenii impreună.

Mi-ar placea mult sa fiu la lansarea cartii, dar asta nu este posibil. Laura este minunata si cu siguranta va face ca aceasta lansare sa fie una de neuitat, cu povesti adevarate si pofta de gatit. Daca sunteti prin Bucuresti, poate ajungeti voi.

Eu abia astept sa rasfoiesc cartea si sa reproduc un pranz, ca si noua ne place sa stam duminica impreuna la masa.

Sa aveti pofta de gatit!

 

 

0/5 (0 Reviews)

CategoriesFără categorie
  1. Pingback:Laura Laurentiu Duminica La Pranz | Info Cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *