D

Decoratiuni din tinuturi magice la Auchan

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si deja se simte bucuria si emotia in fiecare casa. Se fac liste pentru cadouri, se fac liste cu meniuri speciale si casa devine locul unde se creeaza povesti.

Si cum pot fi create povesti daca nu cu o recuzita…de poveste. Auchan vine anul acesta cu patru concepte pregatite special pentru atmosfera Sarbatorilor de Iarna. Este vorba de patru colectii inedite de decoratiuni tematice: Sweet Moments, Hello Winter!, Peaceful Lodge și Poetic Romance. Produsele fac parte din gama Actuel, marca proprie Auchan si sunt disponibile atat in magazine, cat și online, pe auchan.ro, de unde pot fi comandate la domiciliu sau ridicate din magazin prin serviciul Click & Collect ori din parcarea hipermarketului prin Auchan Drive.

Decoratiuni la Auchan-colectii

Haideti sa intram in lumea decoratiunilor:

  1. Sweets Moments – aduna impreuna un carusel al atmosferei targurilor de Craciun. Aici te poti intalni cu Mos Craciun, cu Spargatorul de Nuci, reni dragalasi si copii veseli. Parca se simte in aer mirosul de scortisoara, ciocolata calda si vin fiert.
    Atmosfera este animata de acadele baston, casute din turta dulce bomboane si aerul usor vintage, iar culorile de baza ale colectiei sunt o combinatie de rosu, alb si auriu. Aceste trei culori se imbina cu verdele stins, turcoazul si cu accente subtile de roz.
decoratiuni la Auchan
decoratiuni la Auchan
  • Hello Winter! – este colectia potrivita pentru iubitorii taramului inghetat plin de aventura. Personajele principale sunt animalele polare si arctice: ursi polari, bufnita alba, pinguini, dar si regina ghetii. Pe langa acestea colectia este intregita de fulgi de zapada, turturi si alte efecte ce ne duc intr-o adevarata vacanta la munte.

Culorile elementelor sunt: albul zapezii, argintiu cu efect de glitter, albastru inchis, albastrul gheții, accente de gri.

decoratiuni la Auchan
  • Peaceful Lodge – surprinde perfect atmosfera plina de calm si liniste de la cabana din padure. Suntem inconjurati de personaje de poveste: vulpea, bufnita, veverita, soarecele intr-o lume a conurilor de brad, ghindelor si ciupercilor. Texturile si materialele sunt: lemnul, hartia, blana artificiala, iar culoarea de baza este bejul. Exista si doua culori cu efect stralucitor: culoarea sampaniei si a cuprului, cu accente de gri-maro inchis. Totodata, predomina culoarea lemnului, pentru ca da senzatia de atmosfera primitoare.
decoratiuni la Auchan
decoratiuni la Auchan


Poetic Romance
este colectia pe care cu siguranta si-ar dori-o orice fetita, dar nu numai. Lumea delicata a florilor, padurea fermecata, printese, unicorni si pui de cerb tes acesta poezie discreta de Craciun.

Rozul deschis si rozul prafuit creeaza un mix perfect cu aramiul si verdele kaki deschis, oferind atmosferei un efect modern. Este o tema de vis, in care formele poetice si ornamentele sofisticate se impletesc intr-un Craciun fermecător plin de fantezie.

decoratiuni la Auchan

Cu siguranta cel putin o tema v-a furat inima si imi place sa cred ca acest articol poate fi sursa de inspiratie, asadar avem decoratiuni la Auchan.

Va doresc un Craciun de poveste cu cei dragi alaturi!

CategoriesPromovare
  1. blank
    Iuliana says:

    Ieri am cumpărat bradul, azi am dat peste articolul tău și m-am îndrăgostit de Peaceful Lodge, ce potriveală :))
    Îmi place că pot să comand online, altfel Auchan nu îmi e chiar aproape, mi-ar fi greu să ajung la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *