L

Lampi Vivre in casa cu miros de vanilie

Blogul meu implineste acus noua ani si odata cu el a venit si visul de a avea o bucatarie mare. Bucataria mare nu avea cum sa vina decat la pachet cu o casa a noastra, o casa ce ar trebui sa cuprinda toate activitatile legate de gatit/fotografiat/scris si nu in ultimul rand stat la masa in tihna.

I s-a spus casa cu miros de vanilie si numele asta s-a potrivit manusa cu starea de spirit a prajituricilor.
Inainte de a fi vorba de mobila, electronice si ustensile a fost vorba de proiectarea fiecarei camere cu destinatia sa, cu lumina si transferul de energie.

Mi-am dorit mereu o casa calda, cu multa lumina si cu un aspect natural. Pe langa lumina naturala ce circula duios prin casa, am ales si varianta unor lampi de la Vivre ce au rolul de a creste farmecul locuintei. Ele au insa si rolul de a ne ajuta substantial pe timpul noptii sau in zilele innorate.
Recunosc ca am avut ajutor in stabilirea anumitor criterii de forma si aspect, iar multitudinea de modele de pe Vivre mi-a dat siguranta ca pana la urma voi gasi modelele perfecte pentru noi.

Lampi Vivre:

Daca am inceput cu bucataria, va pot spune ca in materie de lampi predomina albul mat, vor fi in numar de trei, toate fiind distribuite deasupra insulei. Se potrivesc cu mobila si cu stilul casei.

lampi vivre

Preferatele mele sunt insa lampile din dinning. Bineinteles ca ele vin deasupra mesei la care va incapea multa lume. Sunt din rattan si au o caldura aparte.

lampi vivre

Pentru living alias sufragerie am ales o varianta cu multe becuri pentru a ne vedea mai bine atunci cand este nevoie.

Dormitorului matrimonial ii revine o lampa cu o forma alungita, cu cu lemn ce se asorteaza cu mobila. Lampa are o lumina difuza, adica exact ce trebuie unui dormitor.

lampi vivre

Horia si-a ales pentru camera lui o lampa usor retro, potrivita cu stilul lui de colectionar activ.

lampi vivre

Cam astea sunt lampile noastre, dar promit ca revin cu un articol detaliat legat de toata amenajarea. Momentan suntem putin in urma cu amenajarea, dar asa a fost anul asta, cu multe oprelisti si incercari.

0/5 (0 Reviews)

CategoriesPromovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *