Colectia de 10 retete de salate de post vine in sprijinul celor care postesc, a celor ce au ales un stil de viata vegan, dar si a celor ca mine care iubesc legumele si acestea se gasesc in meniul lor zilnic.
Am ales 10 retete diferite unde legumele se intalnesc in farfurie cu leguminoasele, orezul sau bulgurul.

Retetele sunt simple, rapide si au costuri reduse. Pentru a accesa reteta dati clic pe titlul fiecarei in parte.

  1. Salata de post cu maioneza de avocado este o salata ce seamana cu salata boeuf doar ca e fara carne, iar maioneza este pe baza de avocado. Are un gust bun si e satioasa.
retete de salate de post

2. Salata de ardei copti cu linte si usturoi– o salata hranitoare cu o linte ce se fierbe usor, ardei copti ce dau gustul ala bun, iar usturoiul vine cu tusa finala de gust.

10 retete de salate de post

3.Salata de morcov (morcov coreean) – o salata lejera, dar usor picanta si plina de gust. Merge perfect ca aperitiv sau langa o alta mancare.

salata de post

4. Salata calda de linte si conopida coapta Conopida coapta are un gust aparte ce se incadreaza perfect in aceasta salata calda specifica anotimpului rece.

colectie de salate

5.Salata de telina cu maioneza de avocado. Salata de telina cu maioneza si usturoi face intotdeauna furori indiferent de varsta mesenilor. Reteta cu maioneza de avocado o aduce pe masa si in zilele de post.

salate de post

6. Salata de naut– o salata hranitoare cu naut, ciuperci la gratar si alte legume. Completeaza cu succes meniul oricarei zile.

7. Salata de orez negru cu avocado si rosii Orezul negru este o alternativa mai sanatoasa si nutritiva in comparatie cu orezul alb si este foarte potrivit in salate.

8. Salata de vinete cu ardei copti a devenit una dintre preferatele mele pe timpul verii. Daca avem ingredientele la congelator iese la fel de buna.

salate de post

9. Salata de sfecla rosie cu hrisca. Sfecla rosie e grozava atat cruda , fiarta sau coapta. In asociere cu hrisca a facut magie in farfurie.

salata de post

10. Salata Tabouleh este o salata plina de nutrienti ce vine din bucataria libaneza. Pe langa aportul bun pentru organism este si o salata ieftina.

Sper ca v-am inspirat cu colectia mea retete de salate de post si ati gasit macar cateva variante pe care sa le incercati.

Spor la gatit!

CategoriesSalate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *